Koordinaten 237

Hochgeladen 4. Mai 2016

-
-
39 m
8 m
0
3,4
6,7
13,43 km

angezeigt 1016 Mal, heruntergeladen 9 Mal

bei Ondara, Valencia (España)

Important: Els punts d'interés que presentem, els riuraus, son privats. Aconsellem que siguen observats des del camí sense invadir la propietat privada. Gràcies per la vostra col·laboració.

Importante: Los puntos de interés que presentamos, los riuraus, son privados. Aconsejamos que sean observados desde el camino sin invadir la propiedad privada. Gracias por su colaboración.

Mehr anzeigen external

2 Kommentare

 • Foto von Camina que caminaràs

  Camina que caminaràs 06.05.2016

  Excel·lent i completíssima ruta. Només puc afegir uns punts d'interès més:
  1. pel camí del Palmar, a mitjan camí entre l'institut d'Ondara i el gir a la dreta per creuar el barranc de l'Alberca direcció casa de Carrió, la ruta passa el riurau de les Pujades que se situa a pocs mentres de la carretera. Te uns arcs de mig punt tipus gòtic molt bonics i un pou i aljub.
  2. eixint de Pamis per la carretera direcció SO, hi ha el riurau també dit de Soler.
  3. Al pas per l'eixample d'Ondara, a la cruïlla c/ Dénia amb c/ Sol, hi ha l'enorme casa del Fortí o del Mayorazgo, bonic de mirar.
  4. Arribats a la casa de Carrió, i seguint el mateix camí en ascens uns 200 m, hi ha l'olivera monumental del Diluvi i la torre medieval de Carrals, amb una vista de la comarca que paga la pena i on sovint passen els traginers del poble. Baixant al S uns pocs metres i girant a O, la tornada a Ondara es pot fer pel camí d'Alfatares, que passa la finca de Los Olivos, la casa pairal del Mayorazgo, el jardí botànic d'El Sueño i diversos masos i vil·les bonics.
  5. Seguint pel camí de Xebics, més enllà del riurau d'Estarca, trobem el riurau dels Guillem, a la fita amb el Verger, és a dir, a la cruïlla camí de Xebics amb camí de Xàbia. Des d'allà es pot tornar al camí del Palmar i continuar la ruta.
  6. Al pas per Ondara, la ruta passa el llavador del poble i l'assut on podem contemplar l'aigua del barranc de l'Alberca i els ànecs que hi fan niu.

  Gran part d'aquesta ruta i els punts d'interès s'han incorporat al Camí Brancal de les Valls de la Marina Alta.

 • Foto von Ruta dels Riuraus

  Ruta dels Riuraus 11.05.2016

  Gràcies Graeme pels teus comentaris, et comente:
  - El riurau Pujades (ara cegat) i Soler no són visibles des del camí. Tan sols hem publicat els visibles des del camí.
  - Bon idea de incloure el Mayorazgo, llavador, masos i vil·les.
  - La olivera del Diluvi i Torre Carrals estan dins del terme de Dénia.
  - El riurau dels Guillem (o figuera gran) està dins del terme de El Verger.

Du kannst oder diesen Trail