Zeit  3 Stunden 18 Minuten

Koordinaten 1111

Hochgeladen 20. Februar 2018

Aufgezeichnet Februar 2018

-
-
188 m
69 m
0
5,9
12
23,53 km

angezeigt 152 Mal, heruntergeladen 2 Mal

bei San Esteban de Guialbes, Catalunya (España)

Bicicletada amb la Colla dels Dimarts amb el següent Recorregut: Sant Esteve de Guialbes, Carretera de Sant esteve, Camí de Sant Esteve, Camí de Santa Càndida, Sant Mer, Camí de Sant Mer, Camí de Santa Llogaia, Santa Llogaia de Terri, Carretera de Santa Llogaia, Prades, Camí de Santa Llogaia, Carretera de Can Ferran, Carretera de Cornellà, Carretera de Sords, Sant Esteve de Sords, Camí de Cornellà pel Comanell, Cornellà de Terri, Capella de Sant Antoni, Església de Sant Pere, Camí Vell de Banyoles, les Cases Noves, Pont-xetmar, Carretera de Borgonyà, els Pisos de la Carretera, Carretera de l’Escala, Veïnat de Can Ribes, Vilamarí, Carretera de Sant Esteve i Sant Esteve.

Sortim de davant de l’Escola de Sant Esteve de Guialbes per la carretera en direcció a la NII que seguirem fins després de la baixada que veurem un trencant a la dreta amb un pal indicador del Camí de Sant Jaume que agafem per seguir el camí principal que va baixant fins que desemboquem en el camí asfaltat que va fins a Can Guillot a pocs metres de l’entrada de la casa on trenquem a la dreta, estem al Camí de Santa Càndida. Passarem una casa a la dreta on en veurem una segona, nova, també a la dreta i un petit bosquet al costat on queden les restes de l’antiga Capella de santa Càndida que dona nom al camí, que baixa fins la Ribera de la Farga per començar a enfilar-se cap a Sant Mer que ens queda a uns cinquanta metres a l’esquerra. Feta la visita tornem al camí i seguim pujant fins trobar el Camí de Sant Mer on trenquem a la dreta per en tres-cents metres trencar a l’esquerra per asfalt passant pel costat d’unes granges, es el camí de Santa Llogaia que ens porta fins al petit nucli de Santa Llogaia de Terri primer i el de Prades poc després. A cinquanta metres de la sortida trenquem a la dreta pel Camí de Santa Llogaia, que es de terra, que ens portarà a passar prop a la depuradora de Cornellà i desembocar a la Carretera de Can Ferran on trenquem a la dreta per sortir a la Carretera de Cornellà on trenquem a la dreta i la seguim fins el trencant de Sords on trenquem a la dreta per arribar fins a Sant Esteve de Sords per recular passant pel pont vell i trencar immediatament a la dreta per passar enmig d’unes granges per creuar el Comanell i seguir un corriol que ens portarà a l’entrada de Cornellà de Terri. Trenquem el primer carrer a la dreta, hi ha un pal per evitar que passin els cotxes, hi arribem a la Capella de Sant Antoni per seguir pel carreró que ens queda a l’esquerra per sortir a la plaça on hi planten l’Arbre del Cornut per Pasqua i seguim cap a la Plaça de l’Església (Sant Pere) on passem quasi a tocar per agafar el carrer de la dreta que aviat es converteix en el Camí Vell de Banyoles. Passarem per les Cases Noves i Can Simó a Pont-xetmar per trobar la carretera de Borgonyà. Anirem a creuar la variant per un túnel i ens arribem fins els Pisos de la Carretera on fem “parada i fonda”. Reculem i en el encreuament trenquem a l’esquerra i en tres-cents metres trobem la carretera de Borgonyà que creuem per agafar un camí de terra que ens porta fins a la carretera de l’Escala. Trenquem a la dreta per passar per sota la variant i anem seguint la carretera tot passant pel Veïnat de Can Ribes primer i Vilamarí més tard, on trenquem per un carrer (esquerra) per creuar el poble i passar per davant de Santa Maria, Quasi a la sortida veurem un carrer a la dreta que sembla sense sortida però que ens portarà de nou a la carretera que seguirem fins el trencant de la Carretera de Sant Esteve de Guialbes, a la dreta. Només ens queda seguir aquesta carretera fins el punt on hem començat a pedalar.

Bicicletada per camins varis que es poden fer amb una bicicleta mixta.

Cal remarcar que la ruta era més llarga però la pluja, arribats a Borgonyà, ens feu tornar per la via més curta al lloc de sortida.

Bicicletada efectuada el 20180220.
Waypoint

01 Sant Esteve de Guialbes

Waypoint

02 Santa Candida

Santa Càndida, avui son unes runes amagades dins el bosquet i no visibles del camí
Waypoint

03 Sant Mer

Waypoint

04 Santa Llogaia de Terri

Waypoint

05 Creu Santa Llogaia de Terri

Waypoint

06 Sant Esteve de Sords

Waypoint

07 Pont Vell de Sords

Waypoint

08 Sant antoni a Cornellà de Terri

Waypoint

09 Sant Pere de Cornellà de Terri

Waypoint

10 Santa Maria de Vilamarí

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail