Fahrzeit  2 Stunden eine Minute

Zeit  2 Stunden 50 Minuten

Koordinaten 3828

Hochgeladen 21. August 2019

Aufgezeichnet August 2019

-
-
41 m
-16 m
0
7,0
14
27,89 km

angezeigt 31 Mal, heruntergeladen 1 Mal

bei Les Dunes, Catalunya (España)

(CAT) Ruta fàcil de fer i per tota la família. Només hi ha un tram perillós perquè es travessa una carretera amb molt tràfic i un segon tram que es va per carretera amb menys trànsit. La resta es realitza per camí o per asfalt sense tràfic.
Sortim de Sta Caterina i pel camí del molí d'en mig fins a Torroella de Montgrí. D'aquí creuem el pont i tornem a baixar pel marge dret fins a gairebé arribar al Restaurant Picaso. Atenció amb aquest gir a la dreta doncs gairebé no es veu el camí i uns metres més endavant, hi ha una cadena. Aquí ja agafem asfalt sense tràfic fins a passat Mas Pla on anirem per camí travessant els arrossars fins a arribar a la carretera de Pals a Torroella. Aquest és l'encreuament marcat amb "Perill". Gairebé 3 Km després, deixem aquesta carretera amb lleuger tràfic per agafar asfalt sense, i anar a Fontclara, Plau-Sator, Gualta i Torroella de Montgri. I a través del Camí Vell, arribarem al lloc de sortida.

(ES) Ruta fácil de hacer y por toda la familia. Sólo hay un tramo peligroso porque se atraviesa una carretera con mucho tráfico y un segundo tramo que se va por carretera con menos tránsito. El resto se realiza por camino o por asfalto sin tráfico.
Salimos de Sta Caterina y por el camino del Molí d'en Mig hasta Torroella de Montgrí. De ahí cruzamos el puente y volvemos a bajar por el margen derecho hasta casi llegar al Restaurante Picaso. Atención con ese giro a la derecha pues casi no se ve el camino y unos metros más adelante, hay una cadena. Ahí ya cogemos asfalto sin tráfico hasta pasado Mas Pla donde iremos por camino atravesando los arrozales hasta llegar a la carretera de Pals a Torroella. Ese es el cruce marcado con "Perill". Casi 3 Km después, dejamos esa carretera con ligero tráfico para coger asfalto sin, e ir a Fontclara, Plau-Sator, Gualta y Torroella de Montgri. Y a través del Camí Vell, llegaremos a L'Estartit.
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail