-
-
1.558 m
1.413 m
0
0,5
1,0
1,97 km

angezeigt 742 Mal, heruntergeladen 3 Mal

bei Castellar del Riu, Catalunya (España)

- wwww.relleus.cat -

*** El track no indica gens bé l'ascensió donat la verticalitat de la paret que distorsiona la senyal de GPS.

D'ascens exposat i no massa facil de protegir ni progressar, la cresta de Corbera és una bonica cresta que s'alça just damunt del santuari amb el mateix nom, enmig d'un entorn idíl·lic i precioses vistes, amb el bonic cim d'Estela sempre guaitant els nostres passos.

Se surt del santuari per la pista que mena a la Figuerassa fins a arribar en un pla del camí, on a mà esquerra s'alça imponent, una paret plena de matolls i roca descomposta. Es comença l'ascens procurant protegir gràcies a Boixos i tota mena d'arbustos que cal comprovar sempre, doncs molts estan poc arrelats.

L'ascens més lògic, començar per l'esquerra de la paret, i anar tendint a la dreta fins a topar un petitíssim pla amb un arbret a l'extrem dret de la paret des d'on podrem arribar al damunt d'una petita agulla. D'allà en surt una canal vertical que seguirem fins a meitat, on un flanqueig lateral amb un "pas de cavall" ens durà de nou a l'extrem esquerra de la paret, on seguirem l'ascens ja de manera més planera i fàcil fins dalt la carena.

Un cop arribats a la carena la progressió no presenta massa dificultats per algú avesat a terrenys rocosos i exposats, nombroses grimpades, desgrimpades aèries i un ràpel equipat però que es pot desgrimpar sense massa dificultats. Progressivament, la cresta es va amansint, fent-se més ampla i plana, fins a arribar a un planell on a mà esquerra hi trobarem un petit corriol que baixa de dret a buscar el camí que puja del santuari de Corbera en direcció a la font de Tagast.

Tot avall, arribarem de nou al cotxe.

2 Kommentare

 • Foto von RocJumper

  RocJumper 13.10.2017

  Hola,

  ¿Me podéis decir qué material se ha de llevar, los grados de escalada y si hay rápeles? ¿Hay alguna instalación?
  Gracias.

  Saludos,

  Roc

 • Foto von RELLEUS GENT DE MUNTANYA

  RELLEUS GENT DE MUNTANYA 14.10.2017

  Hola RocJumper, con bagas te puedes apañar. Hay algun parabolt.
  Recuerdo que nosotros sólo hicimos uso de la cuerda para el ascenso, muy sucio y con roca inestable.

  Si se quiere, se puede llegar a ella por el retorno, y montar rapeles en lo que seria la subida habitual, así os ahorrais la penosa subida.

  Que disfrutéis !

Du kannst oder diesen Trail