Fahrzeit  3 Stunden 47 Minuten

Zeit  6 Stunden 47 Minuten

Koordinaten 4559

Hochgeladen 19. Januar 2018

Aufgezeichnet Januar 2018

-
-
374 m
80 m
0
7,4
15
29,64 km

angezeigt 261 Mal, heruntergeladen 12 Mal

bei Capmany, Catalunya (España)

Ruta que forma part d'una sèrie de rutes per descobrir els gegants del bosc, catalogats i indicats en el mapa que hi ha a la província de Girona.

En aquest cas els tres arbres són: "El suru El Fadrí", el "Suru de Can Perxers" i el "Plàtan del Mas Comte".

Des de Capmany fins a La Junquera és una zona plena de monuments megalítics tota la muntanya està repleta de pedres de grans dimensions.

A la Junquera cal anar amb compte perquè hi ha un tram d'aquesta ruta que passa per la Carretera Nacional II. Una altra zona perillosa és travessar l'autopista i la via del tren en direcció a Agullana. També una vegada passada, cal tenir en compte que en el camí de pujada hi ha una cadena, que no ha suposat cap dificultat per seguir la ruta.

Toda aquesta zona em fa pensar molt en el lloc on vivim nosaltres ja que la vegetació és molt semblant a la nostra i ha de ser un lloc on en temps de setas es troben les mateixes que recollim nosaltres i que són el "Reitx" i el " Sureny ".

Arribem als punts més alts d'aquesta ruta on trobem l'església de Santa Eugènia, que a més és Casa de Colònies. Seguim pujant fins arribar al punt culminant i després comença el descens cap al primer arbre que es troba amagat al costat de la carretera i dins de la propietat de Can Bec de Baix, ens ha resultat difícil de trobar ja que està tapat per la vegetació .

Després de visitar-ho, baixem cap al segon arbre que es troba dins d'una finca privada del mateix nom i on hi ha una cadena a l'entrada.

Arribem a Agullana i vam menjar en un restaurant del poble del qual no vull acordar-me, seguim per la carretera asfaltada fins a trobar el desviament cap a Mas Comte, on trobem el tercer arbre que es diu Plàtan del mateix nom que la casa.

Passem per sota de la línia de l'AVE i la carretera i seguim durant uns metres per la N-II, on trobem la pujada més forta de tota la ruta i que cal fer-la caminant i apretant els dits. Per això vaig qualificar aquesta ruta de difícil ja que aquesta pujada final és molt forta i amb una pendent en molt mal estat.


Ruta que forma parte de una serie de rutas para descubrir los gigantes del bosque, catalogados y señalados en el mapa que hay en la Provincia de Girona.

En este caso los tres árboles son: "El suru El Fadrí", el "Suru de Can Perxers" y el "Plàtan del Mas Comte".

Desde Capmany hasta La Junquera es una zona llena de monumentos megalíticos toda la montaña está repleta de piedras de grandes dimensiones.

En la Junquera hay que ir con cuidado porque hay un tramo de esta ruta que pasa por la Carretera Nacional II. Otra zona peligrosa es atravesar la autopista y la vía del tren en dirección hacia Agullana. También una vez pasada esta hay que tener en cuenta que en el camino de subida hay una cadena, que no ha supuesto ninguna dificultad para seguir la ruta.

Toda esta zona me hace pensar mucho en el lugar donde vivimos nosotros ya que la vegetación es muy parecida a la nuestra y debe ser un sitio donde en tiempo de setas se encuentren las mismas que recogemos nosotros y que son el "Reitx" y el "Sureny".

Llegamos a los puntos más altos de esta ruta donde encontramos la iglesia de Santa Eugenia, que además es Casa de Colonias. Seguimos subiendo hasta llegar al punto culminante y luego ya empieza el descenso hacia el primer árbol que se encuentra escondido al lado de la carretera y dentro de la propiedad de Can Bec de Baix, nos ha resultado difícil de encontrar ya que está tapado por la vegetación.

Después de visitarlo bajamos hacia el segundo árbol que está dentro de una finca privada del mismo nombre y donde hay una cadena en la entrada.

Llegamos a Agullana y comimos en un restaurante del pueblo de cuyo nombre no quiero acordarme, seguimos por la carretera asfaltada hasta encontrar el desvío hacia Mas Comte, donde encontramos el tercer árbol que se llama el Plátano del mismo nombre que la casa.

Pasamos por debajo de la línea del AVE y la autopista y seguimos durante unos metros por la N-II, donde encontramos la subida más fuerte de toda la ruta y que hay que hacerla andando y apretando los dientes. Por eso califico esta ruta de difícil ya que esta subida final es muy fuerte y con una pendiente en muy mal estado.


Route that is part of a series of routes to discover the giants of the forest, cataloged and indicated on the map that exists in the Province of Girona.

In this case, the three trees are: "El surat El Fadrí", "Suru de Can Perxers" and "Banana del Mas Comte".

From Capmany to La Junquera is an area full of megalithic monuments, the whole mountain is filled with large stones.

In La Junquera you have to go carefully because there is a stretch of this route that goes through the National Highway II. Another dangerous area is to cross the motorway and the train path in the direction of Agullana. Also once passed this one has to keep in mind that there is a chain on the way up there, which has not been difficult to follow the route.

All this area makes me think very much about the place where we live, since the vegetation is very similar to ours and it must be a place where in time of mushrooms are the same that we collect and that they are the "Reitx" and the " Sureny ".

We arrive at the highest points of this route where we find the church of Santa Eugenia, which is also Casa de Colonias. We keep going up to the culminating point and then the descent begins already towards the first tree that is hidden beside the road and within the property of Can Bec de Baix, it has been difficult to find since it is covered by vegetation .

After visiting, we go down to the second tree that is inside a private farm with the same name and where there is a chain at the entrance.

We arrived at Agullana and ate at a restaurant of the town whose name I do not want to agree with, we continue along the paved road until we find the detour to Mas Comte, where we find the third tree called Plantain of the same name as the house.

We pass below the AVE line and the freeway and continue for a few meters along the N-II, where we find the strongest climb of the entire route and that we have to do it by walking and pressing the teeth. That's why I call this route difficult since this final climb is very strong and with a slope in very bad state.
Foto

Capmany

Foto

La Jonquera

Foto

Foto

Foto

Santa Eugenia

Foto

El suro del Fadri

Foto

El suro de Mas Perxes

Foto

Agullana

Foto

Foto

Foto

Platani Can Compte

Foto

Capmany

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail