Zeit  4 Stunden 47 Minuten

Koordinaten 5870

Hochgeladen 6. April 2014

Aufgezeichnet April 2014

-
-
430 m
42 m
0
19
38
75,14 km

angezeigt 843 Mal, heruntergeladen 8 Mal

bei Creu Vermella, Islas Baleares (España)

Creu Vermella - Vilafranca de Bonany
Ruta de ida hacia Villafranca, bajando por Gracia y de camino a Porreres se hacen intentos para cruzar la carretera Llucmajor- Porreres pero resulta imposible acabando por un camino que llevará hacia la carretera de Randa a Motuïri para enlazar con el camino viejo de Porreres.
Se hace mención en una foto a Ses Piquetes des Pèlag, visitadas a la salida de Llucmajor dirección Porreres.
Molins a Sant Jordi
Castellitx
Gracia
Pontarró
Anei
Son Sastre
S' Estepa
Pla
Pou D'es Pagos

1 comment

 • Foto von mallorcajordan

  mallorcajordan 21.05.2015

  Les fonts de les Piquetes des Pèlag és un naixament d´aigua canalitzada per l´home, amb lloses, pedres i trossos de marès, desde temps inmemorials. L´any 1307 ja està documentada (Terrassa- Tallades).
  Aquesta aigua surt d´entre el roquissar i a través d´una canal de marès va de cap a ses Piquetes. Eren dos safareigs baixos, un llarg i l´altre quadrat. Tenien una canaleta que feia anar l´aigua sobrant al torrent, això és el que ens mostre la fotografía. Avui amb la reforma les piquetes han desaparegut i ha quedat de diferent forma.
  El broll d´aigua es degut al contacte de dos terrenys. Un permeable amb les pedres calcinals i l´altre, impermeable, amb les margues. Els dos pertanyen al pis Burdigalià, dins l´Era Terciària..............
  Texto extraído del libro "Llucmajor, imatges d´un segle" a cura d´Antoni Monserrat i Oliver, Llucmajor 1991 https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/creu-vermella-vilafranca-de-bonany-6500715/photo-5826900

Du kannst oder diesen Trail