juany.22f
8 1 3

Koordinaten 284

Hochgeladen 13. Februar 2019

-
-
83 m
7 m
0
4,1
8,3
16,54 km

angezeigt 6 Mal, heruntergeladen 0 Mal

bei Muro, Baleares (España)

Aquesta ruta és molt bona de fer. Pràcticament és en territori pla i passam pel municipi de Muro i per les afores de Sa Pobla. Podem conèixer diferents punts d'interès de dins Muro i de les seves afores. Anirem alguns trams per carretera, camins asfaltats i camins de terra.
Sa Riba és una zona de dins Muro que esta formada per un petit xalet, unes curves significatives d'asfalt i un mirador amb precioses vistes . El petit xalet és recent i té 3 dormitoris amb 3 llits i 2 banys on hi caben 6 hostes. Al voltant d'aquesta zona, els mesos de març o abril, s'hi du a terme una cursa popular "SA RIBA" on s'hi corr per categories. Cada categoria passa un tram per les curves i el mirador. És una cursa preciosa amb vistes magnifiques.
La plaça de toros de Muro és coneguda com "La Monumental". Es troba construïda sobre una antiga pedrera i va ser acabada en 1918. Per a la seva edificació se li va donar forma circular al terreny excavat. Les grades es van construir sobre pendents buides, mentre que els corrals, les quadres i la infermeria estan fetes a la roca. La tradició i afició taurina a la localitat de Muro és històrica. Mostra d'això, és que l'Ajuntament va declarar fa anys al poble com el primer i únic protaurí a les illes
Aquesta ermita es troba a les afores de Muro. No si celebra missa de manera regular, sinó uns dies específics. Uns d'aquests dies és el dia de Sant Vicenç Ferrer on una multitud de murers s'arreplega en pancaritat, cada any, el dilluns de Pasqua, devora l'oratori o ermita i els horts del voltant, al mateix lloc on l'any 1413 el sant convidava la gent a la conversió i curava els malalts, amb l'aigua d'una bassa que allà hi havia. L'acte central de la diada és la missa en honor del sant, però abans i després de la celebració litúrgica, es fan jocs i no hi manquen la música i els balls populars.

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail