Koordinaten 408

Hochgeladen 19. Mai 2015

 • Rating

   
 • Information

   
 • Einfach zu folgen

   
 • Landschaft

   
-
-
163 m
0 m
0
10
20
40,86 km

angezeigt 993 Mal, heruntergeladen 27 Mal

bei L'Arboç, Catalunya (España)

Agradable ruta amb bicicleta de carretera que travessa tot el Parc del Foix per la carretera vora el Pantà de Foix.

Avui una ruta curta perquè el temps no acompanyava, amenaçava pluja, de fet, encara que anava buscant les zones amb menys núvols, ha fet varis remets sense gaire importància i tot el dia ha estat així.

El recorregut passa pels següents llocs, l'Arboç, carretera de Castellet, Riu Foix, Castellet, Pantà de Foix, Corral d'en Tort, Corral d'en Milà, Vilanova i la Geltrú, Racó de Sta. Llucia, Cubelles, Central Tèrmica de Cubelles, Cunit, Segur de Calafell, El Mas Mel, Calafell, Club de Golf La Graiera, Bellvei, La Gornal i tornada a l'Arboç.


Polítiques de promoció de la bicicleta.

El Departament de Territori i Sostenibilitat està treballant en diverses línies d’actuació per a promoure l’ús de la bicicleta, atesos els seus beneficis per a la salut i la mobilitat sostenible, alhora que fer-la compatible amb altres mitjans de transport. Cal remarcar-ne les següents:

Redacció i impuls d'estudis i projectes de carrils bici i vies verdes (en projectes de carreteres, en vies turístiques, de suport a projectes municipals i suport a la connectivitat supramunicipal).
Mesures per a potenciar la intermodalitat com la regulació de l’ús de la bicicleta en el transport públic o modificacions de les normatives d’ús en Rodalies de Catalunya i els autobusos interurbans per facilitar el seu transport en aquests serveis.

La millora de la seguretat i circulació de les bicicletes amb creació de nova senyalització en carreteres i l’elaboració de manuals i recomanacions tècniques pel disseny, senyalització i millora de les condicions de seguretat i circulació de les bicicletes.

L’elaboració i difusió d’estudis i bones pràctiques relacionats amb el món de la bicicleta i el seu impacte sòcio-econòmic, així com l’organització de congressos bianuals de la bicicleta.

El suport per al desenvolupament de la xarxa cicloturística de Catalunya.

La dotació de subvencions als ens locals per la promoció de la bicicleta en el marc de les actuacions contra el canvi climàtic.

La sensibilització i execució d’actuacions de promoció de l’ús de la bicicleta en la mobilitat quotidiana, en el marc del Pla de millora de la Qualitat de l’Aire, tant en l’àmbit escolar com el laboral. Així, el Departament està impulsant diversos projectes pilot com Bicifeina o bicicletes, per promoure l’ús d’aquest mitjà entre els seus treballadors, amb la voluntat de fer-los extensius al conjunt de l’administració i el sector privat.


Campingplatz

Castellet

See

Pantà de Foix

Straßenkreuzung

Autopista C-32

Campingplatz

Vilannova i la Geltrú

Waypoint

Cubelles

Campingplatz

Cunit

Campingplatz

Segur de Calafell

Straßenkreuzung

Calafell

Straßenkreuzung

Bellvei

2 Kommentare

 • Foto von sans josep

  sans josep 22.05.2015

  bones tardes.........tu encara q plogui.........a tope.....salutacions cordials.

  SALUD I CAMES.

 • Foto von Josep Mª Dalmau

  Josep Mª Dalmau 24.05.2015

  No va ploure gaire... nomes quatre gotes...
  Gràcies per la valoració.
  Salut i cames!!!

Du kannst oder diesen Trail