Koordinaten 72

Hochgeladen 30. Januar 2018

-
-
61 m
43 m
0
0,7
1,3
2,68 km

angezeigt 43 Mal, heruntergeladen 2 Mal

bei Santanyí, Baleares (España)

Detall des d' EBAR Santanyí de l'inici alternativa 2 direcció foto 6
Detall inici alternativa 1. EBAR Santanyí.
Detall traça colector impulsió. F3 vista cap a Santanyí i F4 vista cap a Es llombards. A la F4 s'observa el detall d'un antic camí elevat seccionat.
Detall traça col·lector impulsió. F5 en sentit Santenyí i F6 en sentit Es Llombards. Fotos fetes al costat camí elevat.
Detall traça del col·lector d'impulsió. F7 camí elevat (sentit a Santanyí ), F8 vista camí elevat (en sentit Es Llombards). Els camps a l'esquerra de la foto 7 són argilosos amb clastes.
Detall d'un camp llaurat. Argiles vermelloses amb clastes
F10 i F11, detall traça del col·lector. Punt singular perquè hi ha una edificació a pocs metres de la carretera. Fotos en sentit a Santenyí. F12 igual que les anteriors en sentit Es Llombards
F13 detall camps en sentit Santenyí, F14 detall camps en vista frontal i F15 detall camps en sentit Es Llombards. La traça col·lector passa per ells. Són de sòls argilosos amb clastes.
Detall camps per on travessa el col·lector. Foto en sentit Santenyí. Camps argilosos amb clastes.
Detall parcel·la. Foto en sentit a Santenyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Detall Traça del col·lector en sentit a Es llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Detall en sentit Es Llombards per on passa el traçat del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Detall del traçat del col·lector per dins de parcel·les.Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto 20 en sentit Santanyí i Foto 21 en sentit Es Llombards.
Detall parcel·la per on passa la traça del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto en sentit Es Llombards.
F24 vista traçat col·lector en sentit Santanyí. F25 vista traçat col3lector en sentit Es llombards
Detall dins d'una parcel·la de la traça del col·lector. Foto en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Detall aflorament calcàries en parcel·les per on discorre la traça del col·lector. foto frontal.
Detall aflorament rocos en el punt d el foto.
Dues vistes per on passa la traça del col·lector. F29 en sentit Santanyí i Foto 30 en sentit Es Llombards. Foto 29 aflorament calcàries i Foto 30 Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Detall camps per on discorre la traça del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto en sentit a Es Llombards.
Camps per on travessa la traça del col·lector. Foto en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Camps per on passa la traça del colector. Foto en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Aflorament de calcàries en punt de realització de la foto. Vista de la traça en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
F35 vista de la traça del col·lector en sentit a Es Llombards (Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m). F36 vista frontal (Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m).
Detall traça del col·lector. F37 en sentit a Santanyí i F38 en sentit a Es Llombards.Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
Detall dels camps amb murs de pedra seca per on discorre la traça del col·lector. Foto en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Detall dels camps per on passa la traça. Foto 40 en sentit a Santanyí i Foto 41 en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Detall parcel·les per on discorre la traça amb vegetació. Foto en sentit a Santanyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Detall camp per on passa la traça. Foto en sentit a Santanyí. Argiles i clastes.
Detall camps per on discorre la traça. Foto en sentit a Santanyí. Argiles i clastes
Detall parcel·la on anirà l'EBAR d'Es Llombards. Foto 45 vista frontal. Foto 46 vista en sentit a Santanyí. Calcàries.
Zona entrada Es LLombarts. Enllaç clavegueram poble amb canonada impulsió a l'EBAR. Foto en sentit a Santanyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
Detall parcel·la darrera EBAR Es Llombars. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail