Fahrzeit  36 Minuten

Zeit  51 Minuten

Koordinaten 460

Hochgeladen 20. Dezember 2018

Aufgezeichnet Dezember 2018

-
-
59 m
25 m
0
0,8
1,6
3,29 km

angezeigt 29 Mal, heruntergeladen 0 Mal

bei Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, Catalunya (España)

Esglésies gòtiques barcelona
NOM DE L'ESGLÈSIA : SANTA MARIA DEL MAR CRONOLOGIA-DATA: 1329-1383 AUTOR: BERNENGUER DE MONTAGUT DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: AQUESTA ESGLÉSIA ÉS GÒTICA PERQUÈ TÉ UNA ENORME ROSASSA. AL SEU INTERIOR HI ENTRA MOLTA LLUM, HI TÉ MOLTS VITRALLS.TÉ UNA IMMENSA PORTA D'ARC OGIVAL, I TÉ 2 TORRES. DESCRIPCIÓ TÈCNICA: EL SOSTRE DE LES ESGLÈSIES GÒTIQUES ÉS DE VOLTA DE CREUARIA.TENEN LES PORTES D'ARC OGIVAL I LES ROMÀNIQUES D'ARC DE MIG PUNT. LES ESGLÈSIES GÒTIQUES TENEN ROSASSES.
Nom de l’esglèsia: capella de santa agata Cronologia :es va construir durant els segles XIII al XV Autor: la va començar Bertran Riquer Descripció tècnica: és una capella gotica perquè té una altura considerable i hi pot entrar bastant llum entre altres coses i això la fa gotica Descripció temàtica: té un estil romànic perquè té giroles i el sostre de planta de creu
NOM DE L'ESGLÉSIA: CATEDRAL DE LA SANTA CREU I DE SANTA EULÀLIA CRONOLOGIA-DATA: ES VA CONSTRUIR DURANT EL SEGLE XIII AL XV. AUTOR: VA COMENÇAR JAUME FABRE EL 1338 I LA VA ACABAR AUGUST FONT I CARRERAS AL 1906. DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: ÉS GÒTICA PERQUÈ TÉ ELS VITRALLS ESTRETS ENTRE ALTRES CARACTERÍSTIQUES DEL GÒTIC. Descripció tècnica: No és una èsglesia d’estil romànic perquè té el sostre de volta de creueria
NOM DE L'EDIFICI: CASA DE L'ARDIACA CRONOLOGIA-DATA: SEGLE XV AUTOR: LLUÍS DESPLÀ DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: A SIMPLE VISTA NO SEMBLA UN EDIFICI GÒTIC PERO SI QUE HI HA CARACTERÍSTIQUES GÒTIQUES. RECERCA: ERA UNA PART DE L'ANTIGA MURALLA DE BARCELONA. ES VA REFORMAR, I LA REFORMA LA VAN FER ENTRE EL 1991 I EL 1998.
Nom de l'església: Palau Episcopal Cronologia: Va ser construït a finals del segle XII. Autor: No es sap concretament pero al XIII Arnau de Grup el va ampliar. Descripció temàtica: Aquesta església es gotica perquè té unes finestres ogivals també al ser un lloc obert ja que no té sostre entra molta llum. Descripció tècnica: Les obertures de l’arquitectura gòtica són sempre d’arc apuntat i les reforçaven extremadament amb contraforts fins i connectats per arcbotants.
NOM : PALAU DE LA GENERALITAT DATA: VA SER FUNDADA EL 1400 AUTOR: MARC SAFONT DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: NO SEMBLA UN EDIFICI GÒTIC PERÒ EL SEU INTERIOR TÉ PORTES D'ARC OGIVAL. RECERCA: FINALMENT EL PALAU DE LA GENERALITAT VA FER LA SEVA PRIMERA OBERTURA L'ANY 1619 . HI HA HAGUT APROXIMADAMENT 13O PRESIDENTS AL LLARG DE LA HISTÒRIA.
NOM: Santa Maria del Pi . CRONOLOGIA: Va ser construït al 987 AUTOR: Dos de molts constructors de Santa Maria del Pi són Víctor Balaguer i Salvador Manero. DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: Aquesta església es gotica perquè té una gran rosassa i la porta és d’arc apuntat. DESCRIPCIÓ TÈCNICA: Les esglésies de l’arquitectura gotica tenen el sostre de volta de creueria, la girola que s’utilitza per facilitar el trànsit dels fidels per l’interior dels temples i algunes de les esglésies tenen gàrgoles.
NOM: SANT MARTIRS JUST I PASTOR. CRONOLOGIA: SEGLE XIV (catorze) AUTOR: LLUÍS EL PIADÓS DESCRIPCIÓ TEMÀTICA: TÉ LA PORTA D'ARC OGIVAL A LA FAÇANA I UNA GRAN TORRE. RECERCA: AQUESTA ESGLÈSIA ESTA DEDICADA ALS SANTS JUST I PASTOR. VA TRIGAR APROXIMADAMENT 200 ANYS EN CONSTRUIRSE.

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail