Fahrzeit  eine Stunde 36 Minuten

Zeit  eine Stunde 58 Minuten

Koordinaten 1320

Hochgeladen 1. Mai 2019

Aufgezeichnet Mai 2019

 • Rating

   
 • Information

   
 • Einfach zu folgen

   
 • Landschaft

   
-
-
30 m
-2 m
0
2,3
4,6
9,23 km

angezeigt 134 Mal, heruntergeladen 5 Mal

bei Montgat, Catalunya (España)

Arribem amb tren a l´estació de Montgat Nord, Llàstima que no tingui sortida directe al passeig.S´ha de sortir per l´estació i buscar el pas subterrani, que no es gaire lluny (direcció a Badalona). Però entrem a la platja, enlloc del passeig, trepitjem sorra, fins trobar les escales. Entrem al passeig, molt estret, on passen bicicletes i vianants. Alguns restaurants i xiringuitos de platja. Hi ha un petit tros on el passeig està fet. Desprès torna a no ser construït. Fins a Badalona, on es ample, amb molt xiringuitos, clubs nautics, linies de bicicleta, a part dels vianants.Bones vistes del mar. Passem gairabé part de Badalona, i al costat de la via de tren. El passeig de Badalona es a l´altre banda de la via del tren, ple de bars i restaurants. Aviat estem a l´alçada de l´estació de Badalona. I molt poc més, el pont del petroli, 400 metres en dintre del mar, passem, i vent molt fort de garbí. Abans hem passat la fàbrica Anis del Mono.
restaurants al costat del mar, bon passeig, edificacions noves i en construcció. Aviat ens desviem cap al barri del Gorg. A la gran plaça prop del pavelló d´esports,, hi han moltes comunicacions, bus, tram, i metro. On finalitzem la passejada

LLOCS D´INTERES
PLATGES
PONT DEL PETROLI : Descarrega de petroli dels vaixells (1er pont al 1879), per la companyia Suari i Canals. El segon pont, es va construit el 1961, per CAMPSA, i era de fusta (fins 1990). Desprès fou restaurat diverses vegades. Hia ha una estatua del Mono, fet per Susanna Ruiz

FABRICA ANIS DEL MONO : Modernista, de 1868, junt al mobiliari, i els depatxos. La familia Bosch es creu que va agafar l´efigie del mono, perquè era la mascota que van portar d´Amèrica.Actualment del Grup Osborne. Gran Importància dels cartells, on va guanyar Ramon Casas, amb el Mono(1897). Va haver un quiosc de venda d´anis a l´estació de Badalona, fet per Josep Puig i Cadafalch (1896), fins al 1936.

TORRES SANT ADRIA DEL BESOS (Les 3 Xemeneies): Monument erigitper FECSA ENDESA, primer eren 2 torres, desprès es va afegir la tercera. L´edifici, de 90 metres alçada, i a sobre les 3 torres de 90metres, més 20 metres de xemeneia. Total 200 metres.
El 2010 es va començar a desmantellar, però al final es va declarar patrimoni de la Generalitat. Els tubs de regrigeració dintre del mar no es van treure, ja que es un refugi ecològic de tot tipus.
Strand

Platja de les Roques. Montgat

Building of interest

Xemeneia a Montgat

Foto

Xemeneia

Aussichtspunkt

Passeig a Montgat

Aussichtspunkt

Vista de Barcelona

See

Bassa

Strand

Platja

Strand

Platja de la Barca Maria. Rétol

Strand

Platja

Strand

Xiringuito

Strand

Rétol de platja (Barca de la Maria)

Strand

Platja del Cristall. Badalona

Foto

Passeig de Mar

Strand

Passeig i platja

Strand

Surfing

Strand

Rétol i platja dels Pescadors

Strand

Rétol: Platges de Badalona

Foto

Arbre. Platja de l´Estació. Xiringuito

Brücke

Pont del Petroli

Building of interest

Anis del Mono. Pont del Petroli

Foto

Estatua del Mono

Foto

Rétol del Pont del Petroli

Brücke

Punta del pont. Rosa dels Vents

Aussichtspunkt

Vista del pont i les Tres Xemeneies

Strand

Pont i platja

Strand

Platja

1 comment

 • Foto von Manel_49

  Manel_49 07.05.2019

  Ich bin diesem Trail gefolgt  Mehr anzeigen

  Ruta al costat del mar, molt agradable si es pot fer amb poca gent. Bona descripció, ben documentada. Salut i Cames!!!!

Du kannst oder diesen Trail