Herunterladen
elsolei

Entfernung

4,45 km

Höhengewinn

171 m

Schwierigkeitsgrad

Leicht

Höhenverlust

171 m

Max. Höhe

382 m

Trailrank

19

Min. Höhe

210 m

Trail Typ

Rundkurs
  • Foto von Sant Maurici de Calç
  • Foto von Sant Maurici de Calç

Koordinaten

164

Hochgeladen

20. Februar 2022

Live-Tracking

Zeige deiner Familie oder Freunden wo du bist, während du mithilfe der App einem Trail folgst oder ihn aufzeichnest.

Wikiloc Premium Holen Upgrade durchführen, um Werbung zu entfernen
Live-Tracking Live-Tracking
Klatsche als Erster
Teilen
-
-
382 m
210 m
4,45 km

angezeigt 11 Mal, heruntergeladen 1 Mal

bei Pujarnol, Catalunya (España)

El veïnat del Calç o Descalç és situat a llevant del poble de Pujarnol, vora la riera de Matamors, a la part meridional del terme. La seva església de Sant Maurici del segle XI depèn de la de Pujarnol; és romànica, d'una nau sobrealçada.

En l'acte de consagració de la parroquial de Porqueres, hom disposà que Sant Maurici de Calç formés part del seu terme; esdevingué, però, parròquia independent. Unida a Miànigues, 1363 per insuficiència del benefici rectoral, a causa de les mortalitats (Notularum 1363-1364). Hom desféu aquesta unió i l'uní a Pujarnol, 1608.
Amb la Torre de Calç, un bonic exemple de mas fortificat, formen un sol conjunt. Ja a l'any 958 es documenta l'indret com a Villa Calvos, possiblement del topònim "Calvus", terreny pelat.
__________________________________________________________________________________

El vecindario del Calc o Descalç es situado a levante del pueblo de Pujarnol, cerca de la riera de Matamors, en la parte meridional del término. Su iglesia de Sant Maurici depende de la de Pujarnol, es románica, de una nave sobrealzada.
En el acto de consagración de la parroquial de Porqueres, se dispuso que Sant Maurici de Calç formara parte de su término; convirtió, sin embargo, parroquia independiente. Unida a Miànigues, en 1363 por insuficiencia del beneficio rectoral, a causa de las mortalidades (Notularum 1.363-1.364). Se deshizo esta unión y la unió a Pujarnol, 1608.
____________________________________________________________________________________
The neighborhood of Calç or Descalç is located east of the town Pujarnol, near the Matamors river in the southern part of the term. The church of St. Maurici depends on Pujarnol. It's a Romanesque church.

Mehr anzeigen external

Wegpunkt

Dolmen de les Closes

Wegpunkt

Ermita de St. Maurici de Calç

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail