• Foto von 2016-11-13 EL CAPURUTXO-LA FONT DE LA FIGUERA
 • Foto von 2016-11-13 EL CAPURUTXO-LA FONT DE LA FIGUERA
 • Foto von 2016-11-13 EL CAPURUTXO-LA FONT DE LA FIGUERA

Zeit  4 Stunden 36 Minuten

Koordinaten 1136

Hochgeladen 15. November 2016

Aufgezeichnet November 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Einfach zu folgen

   
 • Landschaft

   
-
-
936 m
563 m
0
2,9
5,8
11,7 km

angezeigt 1000 Mal, heruntergeladen 32 Mal

bei La Font de la Figuera, Valencia (España)

SENDERISME: 15 senderistes a la Font de la Figuera per pujar al Capurutxo (901 m.) i el punt geodésic (936 m.) junt al casetó. Optarem per fer la volta en el sentit de les agulles del relotge. Comencem per pista asfaltá i als 2,5 km. aproximadament ens desviem per pista de terra a la nostra dreta i de seguida trobarem la senda a l'esquerra, entretenguda i en constant pendent, que ja no deixarem fins al encreument del cim i el punt geodésic. Primer pujem al Capurutxo, que es troba coronat per una gran creu i es un excel·lent mirador natural des del que podem contemplar la Costera, la capçalera del Cànyoles, la serra d'Enguera i la Serra Grossa. Després d'esmorzar baixem al encreuamente i pujem al punt geodésic i casetó de vigilancia forestal per el camí de ciment. La senda per la qual baixarem es molt tupida i transita per una pinada. Hi ha certa pendent pel que la baixada cal fer-la amb precaució, però el traçat és inconfusible, ja que la senda es troba en perfectes condicions. Poc després arribem a un encreuament de sendes, a l'esquerra la senda que descendix per Santo Domingo i a la dreta la senda que hem de seguir amb direcció a la Cova Santa, que trobarem a uns 50 metres fora de la nostra senda. La Cova Santa, creua la muntanya de part a part i que és crida així perquè en el seu interior hi ha una espècie de bust format al llarg del temps per múltiples estalagmites i estalactites, així com dos avencs en què es pot practicar espeleologia. Baixem de la cova i tans sols ens queda seguir la senda fins la pista que ens portará on hem deixat el cotxes.
Waypoint

Capurutxo 901

Waypoint

Cova Santa

Waypoint

Cruce senda Santo Domingo

Waypoint

Ermita Santa Bárbara

Waypoint

Final

Font de la Figuera, la
Waypoint

Fuente de San Juan

Waypoint

Inici

Font de la Figuera, la
Waypoint

Área Recreativ

1 comment

 • Foto von rutadura

  rutadura 28.11.2016

  Ich bin diesem Trail gefolgt  Mehr anzeigen

  Bons onze quilòmetres, això de la cova se'm va escapar.

Du kannst oder diesen Trail