Zeit  2 Stunden 48 Minuten

Koordinaten 907

Hochgeladen 11. Juni 2019

Aufgezeichnet März 2018

-
-
304 m
261 m
0
3,2
6,3
12,67 km

angezeigt 34 Mal, heruntergeladen 2 Mal

bei Miralcamp, Catalunya (España)

Des de Miralcamp segueixo una llarga avinguda cap als afores fins arribar a un bosquet, baixo per travessar la sèquia i enfilar-me al Tossal de l'Infern per travessar-lo de SE a NO. Després en baixo per aquest vessant i per una pista vaig a trovar la Sèquia de la Serra que ressegueixo per la pista paral·lela fins anar a trovar la pista que porta fins al Club Aeri Mollerusa. D'aquest torno a resseguir la Sèquia fins sota la Fita Alta, a la que pujo per anar també fins a l'Observatori. Tornada pel mateix camí fins el Club Aeri i, ja per una pista més directe, fins Miralcamp.
Gipfel

Tossal de l'Infern

Ruine

L'Observatori

Restes de instal·lacions de la Guerra Civil
Gipfel

La Fita Alta

Antenes

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail