-
-
725 m
316 m
0
2,5
5,0
9,99 km

angezeigt 48 Mal, heruntergeladen 0 Mal

bei Carroja, Valencia (España)

SENDERISME: 2 senderistes a la Vall de la Gallinera per pujar a la Foradà (737 m.), penya emblemàtica i element paisatgístic més representatiu de la Vall de Gallinera, esta vegada l'exida la fem des de la Carroja. Per esta part la pujada es mes recta i curta, total 2,6 km, que em fet en 1 hora, per una preciosa senda, molta part d'ella empedrá. Después de les fotos de rigor en la Foradà, toca baixar i anar cap a la Cova del Moro, un abric natural que va ser tapiat amb un mur d'obra per tal d'aprofitar-lo com a corral. Al mur es troba una menuda finestra des de la qual tenim una insòlita vista de la Foradà. La baixada la fem pel sender que ens portara, primer per la Cova de Moragues i després per les restes del antic Convent Franciscá, fins a Benitalla i, per unes escales, a Benisivà. Fem una pará per repondre forçes i continuem fins la Carroja pel camí dels 8 pobles, donant per finalizá la nostra ruta de huí.

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail