-
-
1.386 m
878 m
0
4,1
8,2
16,32 km

angezeigt 1455 Mal, heruntergeladen 22 Mal

bei Brestova Draga, Primorsko-Goranska (Hrvatska)

Izlet iz Brestove Drage na vrh Bitoraja. Poslje Bitoraja spust na sklonište Bitorajka i dalje na makadam prema Slavici. Uspon na Slavicu i nakon toga spust do Brestove Drage. Markacije jako loše, a prije Slavice i dalje prema B.Dragi ih uopće i nema !!! Bez karte ili GPS-a ne preporućam !!!
Trenutna trasa: 24 OZU 2012 08:52

6 Kommentare

 • Foto von Stamp

  Stamp 05.06.2015

  Pozdrav
  Ako izuzmemo nedostatak markiranja - kakva je prohodnost terena na Slavicu i sa nje ? (kamenje, stijenje, makija, kleka..)
  Od Drage do Bitoraja, i dalje do uspona na Slavicu pretpostavljam da je OK, ili ? Mislim - nije ko na pr Vihoraški put, da se ide brzinom od 0,5km/h ili ..
  Hvala..

 • Foto von reno4

  reno4 05.06.2015

  Stamp pozdrav,
  u međuvremenu je staza na Slavicu novo markirana i očiščena, ali ide iz mjesta Slavica.
  Ta markacija siječe ovaj makadam kojim smo mi došli tako da više ne bi trebalo biti nikakvih problema.
  Staza prema Dragi je klasična šumska staza i nije ni slična Vihoraškom putu.

 • Foto von Stamp

  Stamp 05.06.2015

  Super.. Hvala..
  Znači treba malo produžiti pa skrenuti "oštro desno" (kak to navigacija u autu veli) tu otprilike gdje je iscrtkano..
  Ako nije uzbrdo neka makija neprohodna nebi meni mislim ni direkt gore bio problem (samo bih skrenuo vjerojatno 400m prije nego si ti skrenuo, sa prethodnog desnog zavijutka).. Neznam ja, ali GPS bi znao.. :)
  Pozdrav..

 • Foto von Neno G

  Neno G 01.10.2018

  bok Reno , tvoj trag od ceste do vrha Slavice ide po nemarkiranom terenu , vrlo teškom (čak sam i ja odustao od hodanja po njemu :-) . To bi trebao napisati u opisu staze.

 • Foto von reno4

  reno4 02.10.2018

  Neno pozdrav, pa i pise upozorenje da su markavije jako lose ili nikakve, a u komentarima se vidi i da je kasnije dtaza nanovo markirana.

 • Foto von Neno G

  Neno G 02.10.2018

  kako si hodao od ceste do vrha Slavice? po šumskom putu nisi. jednostavno nije moguće hodati po njemu u tom dijelu jer su rupe i vrtače strašne... ili mislim da je gps trag u tom dijelu bio slab pa trag nije 100% po tvom hodanju . pogledaj moj najnoviji trag , htio sam od vrha se spustiti po tvom tragu ali ispod vrha , na račvanju puteva , jedan put ide lijevo prema fajerima a drugi desno prema Bitoraju , a ti si došao ravno iz kamenjara :-)

  da zaključim , markacije tamo nema , nije je bilo , niti je tu ikad bio put od kud si ti došao :-) nema je niti sad. markirani put ide desno i lijevo, točno kako je nacrtano u karti.

  ovo je pravi put : https://www.wikiloc.com/hiking-trails/velika-slavica-18168022

Du kannst oder diesen Trail