Zeit  eine Stunde 58 Minuten

Koordinaten 820

Hochgeladen 4. Juli 2016

Aufgezeichnet Juli 2016

-
-
435 m
173 m
0
2,2
4,4
8,85 km

angezeigt 784 Mal, heruntergeladen 16 Mal

bei Establiments, Baleares (España)

Camínada molt fàcil que parteix des de les cases de Sarrià (Palma -> Establiments -> camí de Sarrià). La carretera que passa per sota de les cases ben aviat es converteix en un camí de carro que seguirem sense cap dificultat fins al portell de son Malferit que queda una mica a la dreta i ignorarem el camí que tira a l'esquerra i porta a unes barreres grogues. La vall de Sarrià que hem transitat és una vall plena d'ametllers, sementers i pinars a cada costat. Hi solen pasturar ramats d'ovelles i de porcs. Passarem el portell i tancarem les barreres. El camí ens portarà fins a les cases de son Malferit. A mig camí, a la vessant dreta, hi ha el talaiot de son Malferit que abans es podia visitar botant la paret, però ara han posat reixes de filferro que impedeixen de visitar-lo.
Deixant enrere les cases de son Malferit passarem una barrera que cal tancar i pujarem per una carretera asfaltada en molt mal estat. Aquesta carretera fa una pujada forteta pero breu i ens porta a la carretera d'Esporles al Veger.
Voltarem a la dreta i seguirem pujant la carretera fins un coll (problablement coll de son Ferrà) on ens queden les cases a l'esquerra i un portell estret pel qual només hi poden passar les persones, pot ser les bicicletes, peró no les motos o altres vehicles. Passant aquest portell i seguint el camí arribam a les cases de son Ferrà que deixarem de costat i continuarem per amunt passant un portell. El camí puja de valent amb pendents molt fortes, curves i el sòl formigonat. Passa per un alzinar frondós on hi sovintejen els arboços. Quan s'acaba el formigó, en una mena de coll, queda el mirador a la dreta.
La tornada és pel mateix camí.
Portell de son Malferit. A la dreta. Tancar barreres.
Son Malferit
Portell. Tancar barreres.
Carretera des Verger d'Esporles. A la dreta.
Coll de son Ferrà. Passar el portell a l'esquerra.
Son Ferrà.
Son Ferrà. Passar portell. Tancar barreres.
Mita dor a la dreta.
Mirador de son Ferrà.

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail