Fahrzeit  3 Stunden 44 Minuten

Zeit  4 Stunden 10 Minuten

Koordinaten 2918

Hochgeladen 2. Februar 2019

Aufgezeichnet Februar 2019

-
-
189 m
32 m
0
4,2
8,3
16,7 km

angezeigt 133 Mal, heruntergeladen 6 Mal

bei Can Furnet, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta realitzada seguint estrictament la senyalització del Consell d'Eivissa inaugurada al desembre de 2018. Només en dos mínims trams en hem sortit del camí (per veure un pou senyalitzat però no tapat i per desviar-mos al waypoint "sènia i casa d'hort").
La senyalització és simplement correcta (indicadors de direcció), en els trams de carretera inexistent i molt bona informant dels nombrosos elements patrimonials que ens trobem en el recorregut. Faltaria més informació sobre els kms. que falten per finalitzar el recorregut (en els dos sentits) i també fer alguna cosa en el pas de la carretera de Sant Joan a Can Coroner, que no està ben habilitat.
La ruta és físicament molt assequible per fer-se en 4 hores a ritme normal, hi ha massa trams de carretera (algun especialment llarg) però queda compensat per un magnífic paisatge rural en gran part de l'excursió.

La ruta comença prop del pont de Can Llàtzer ('Rotonda dels caçadors'). No és fàcil aparcar a la zona, un parell de negocis tancats en diumenge i festius o a la zona de bosc de les rotondes són les millors zones.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa (Facebook).

+++++++++++++++
Ruta realizada siguiendo estrictamente la señalización del Consell d'Eivissa inaugurada en diciembre de 2018. Sólo en dos mínimos tramos nos hemos salido del camino (para ver un pozo señalizado pero no tapado y para desviarnos al waypoint "sènia i casa d'hort").
La señalización es simplemente correcta (indicadores de dirección), en los tramos de carretera inexistente y muy buena informando de los numerosos elementos patrimoniales que nos encontramos en el recorrido. Faltaría más información sobre los kms. que faltan para finalizar el recorrido (en ambos sentidos) y también hacer algo en el paso de la carretera de Sant Joan en Can Coroner, que no está bien habilitado.
La ruta es físicamente muy asequible para hacerse en 4 horas a ritmo normal, hay demasiados tramos de carretera (alguno especialmente largo) pero queda compensado por un magnífico paisaje rural en gran parte de la excursión.

La ruta empieza cerca del puente de Can Llàtzer ('Rotonda de los cazadores'). No es fácil aparcar en la zona, un par de negocios cerrados en domingo y festivos o en la zona de bosque de las rotondas son las mejores zonas.

Ruta realizada con la Asociación Desorientats d'Eivissa ( Facebook ).
Waypoint

Pont de Can Font

Waypoint

Pont de sa Llosa

Waypoint

Pou

Waypoint

Pont de Cas Roigs

Waypoint

Sènia i casa d'hort

Waypoint

Can Coroner

Waypoint

Pou de Labritja

Waypoint

Sant Joan de Labritja

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail