-
-
2.142 m
1.185 m
0
3,9
7,8
15,57 km

angezeigt 69 Mal, heruntergeladen 1 Mal

bei Queralbs, Catalunya (España)

Itinerari fet el 08.06.19

Bonic recorregut, un pèl exigent pel desnivell i pels canvis de pendent en la primera meitat del Camí dels Enginyers.

Sortint de la Central Elèctrica de Daió (prop de Queralbs), remuntem les Gorges del Freser fins el Pont de la Molsor. Aquí canviem de marge i guanyem metres per un camí molt ben traçat, que zigzagueja pel mig del bosc i, més amunt, per zona granítica.

Abans d'arribar al Refugi de Coma de Vaca, el veurem des de dalt, quan anirem a trobar el camí que baixa del Coll de Tres Pics. Baixarem, doncs, a l'esplanada de Coma de Vaca. Bon lloc per a fer-hi una aturadeta, reposar forces i fer-hi un mos i un glop.

Per darrere del refugi surt el Camí dels Enginyers. El podem dividir en dues parts ben diferenciades. La primera meitat, és amb continus canvis de rasant, ara amunt, ara avall.

Aquest tram discorre per un terreny que flanquejarem sobre un marcat pendent; caldrà fer atenció al corriol. Hi trobarem un cable de vida (més aviat per si el terreny és moll o amb neu) i un curt tram equipat amb un parell d'esglaons (de color taronja) per a superar un bloc.

Quan arribem a sota d'unes cabanes de pedra seca, el camí s'estabilitza i comença a planejar, mantenint més o menys la cota, fins a veure les instal·lacions de Núria, on hi farem cap baixant pel camí del Via Crucis.

Dades Base Camp:
+1411m / -633m
15,6km
5h56'
Wegpunkt

CENTRAL DE DAIÓ

Wegpunkt

ESGLAONS

Wegpunkt

CABANA DE PEDRA SECA

Wegpunkt

TAULES DE PÍCNIC

Wegpunkt

ALBERG PIC ALIGA

Wegpunkt

NÚRIA

Wegpunkt

REF COMA DE VACA

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail