Zeit  3 Stunden 29 Minuten

Koordinaten 360

Hochgeladen 3. Mai 2016

Aufgezeichnet Mai 2016

-
-
737 m
532 m
0
1,9
3,8
7,57 km

angezeigt 1014 Mal, heruntergeladen 57 Mal

bei Lluc, Baleares (España)

DEJAMOS LOS COCHES EN LA CARRETERA MA-10 KM.14 EN LOS POCOS ESPACIOS DE ARCEN POSIBLES PARA PODER APARCAR.
EL BOTADOR DE ENTRADA A FEMENIA ESTÁ EN MUY MAL ESTADO PUES HAY 3 PELDAÑOS ROTOS, QUE OBLIGAN A EMPLEARSE A FONDO PARA PODER SUPERAR LA ENTRADA.
UNA VEZ SUPERADAS LAS DIFICULTADES DE DEJAR EL COCHE Y ENTRAR EN FEMENIA, CAMINAMOS POR LA PISTA, EN LA QUE HEMOS DE SUPERAR DOS BARRERAS CON BOTADOR DE METAL. MÁS ADELANTE LLEGAMOS A LA FONT D´EN QUELOTA Y PRONTO VEMOS LA SERRALADA DEL PUIG DE SES MOLES, LLEGAMOS AL COLL CIURÓ Y ENSEGUIDA POR NUESTRA DERECHA ENTRE CARRITX, VAMOS SUBIENDO HASTA LLEGAR AL PUIG DE SES MOLES, DESPUES CRESTEO MÁS Ó MENOS CÓMODO Y DESPUES DE LLEGAR AL EXTREMO DE LA SERRALADA, DESCENDEMOS PARA DIRIGIRNOS AL ESPECTACULAR TÚNEL NATURAL QUE ALGUIEN DENOMINÓ EN SU DÍA EL OJO DE DIOS.
EL REGRESO LO HAREMOS SIN SUBIR A LA CARENA POR UNOS TENUES SENDEROS QUE NOS DEVUELVEN AL COLL CIURÓ.
REGRESO POR EL MISMO CAMINO. SE PUEDE REPONER AGUA EN LA FONT D´EN QUELOTA, PUES HAY UN GRIFO EN SU LATERAL IZQUIERDO.
Gipfel

Puig de ses Moles

1 comment

  • Foto von Pepu Prats

    Pepu Prats 07.05.2016

    Uep!!! Fernando, és una bonica excursió per terres abruptes, tota aquesta zona té bastant atractriu pels muntanyers. Varem estar el 6 de març amb el Foment i varem tenir un dia passat per aigua i vent. Nosaltres començarem a Mortitx, després pel Urdial i entre roques. apareix un ancestral camí que suposo que enllaçava les possessions de Mortitx i Femenia Vell, és un vell camí empedret magnífic i en perfecte estat. Després de veure aquest curiós i impressionant forat natural. Varem tornar pel mateix camí, però passat la font Quelota a uns 200 metres, girarem a l'esquerra i baixem per un sender entre petites alzines, passem per un sementer, després per dues barreres, i seguim per un tirany de cabres i ovelles, i arribem al pla de l'Urdial, seguim fins a la carretera MA-10, KM10,900 i acabarem l'excursió. Demà dia 8 de maig, anirem a veure aquest curiós forat amb els veïns de la nostra barriada. Esperem a tenir un bon dia.
    Femenia Vell és una finca privada, cal demanar permís els amos. PEPU

Du kannst oder diesen Trail