Zeit  4 Stunden 30 Minuten

Koordinaten 1011

Hochgeladen 26. Mai 2019

Aufgezeichnet Mai 2019

-
-
907 m
644 m
0
3,0
6,0
11,95 km

angezeigt 16 Mal, heruntergeladen 0 Mal

bei Sant Quirze Safaja, Catalunya (España)

La Noguera és una masia de Castellterçol inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Masia rural amb torre de defensa encarada a migdia. La masia consta de planta baixa i pis i està coberta a dues aigües. A la façana principal es troba un portal d'arc de mig punt adovellat i en l'altre costat de la masia una galeria amb vidrieres, afegida posteriorment. El parament és de picadís i pedres molt irregulars.[1] La torre és de planta quadrada. Té tres nivells d'alçada i està coberta a quatre vessants amb un voladís de maó.
La Teuleria fou una petita masia del terme municipal de Castellterçol, al Moianès. Estva situada a l'extrem meridional del terme, ran del límit amb Sant Quirze Safaja. És a prop i a ponent de la carretera C-59, a l'esquerra de la riera de Puigcastellar.
Sant Julià d'Úixols és una església romànica que fou centre d'una parròquia sufragània. És en el terme municipal de Castellterçol, a la comarca del Moianès. És al racó sud-oest del terme municipal, a prop del límit amb els termes de Granera i de Gallifa.
El Munt és una masia del terme municipal de Castellterçol, al Moianès. Està situat al sud-oest de la vila de Castellterçol, al bell mig del Serrat llarg del Munt, al sud-oest del Puig de Rosanes i de la masia del Ricard, al nord de Sant Julià d'Úixols, parròquia a la qual pertanyia.
Castellterçol és una vila i municipi de la comarca del Moianès, fins al 2015 adscrit a la del Vallès Oriental. Aquest municipi està situat a la part central-oriental del Moianès, a mig dia de Moià. Pertany al Bisbat de Vic i al Partit Judicial, registre de la propietat i administració d'hisenda de Granollers.
El castell de Sant Miquel, o de Castellterçol, o Castell Terçol, és un castell del terme municipal de Castellterçol, pertanyent a la comarca del Moianès. Està situat a migdia de la població, a uns 750 metres del nucli vell de Castellterçol. Fundat pel canonge Terçol, rebé antigament el nom de Castell d'en Terçol, així com el de Castell de Xetmar per haver pertangut a aquest llinatge. És un edifici de Castellterçol (Moianès) declarat bé cultural d'interès nacional

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail