Koordinaten 490

Hochgeladen 10. September 2017

Aufgezeichnet September 2017

 • Rating

   
 • Information

   
 • Einfach zu folgen

   
 • Landschaft

   
-
-
359 m
208 m
0
3,6
7,3
14,52 km

angezeigt 2247 Mal, heruntergeladen 92 Mal

bei Mörsdorf, Rheinland-Pfalz (Deutschland)

Parkeerplaats P1 Mörsdorf - Mörsdorferbach- Nochelsbach - Hangbrug Geierlay - Nochelsbach - Forst - Meisbach - Mörsdorferbach - Fettsmühle - Mörsdorfer Bergkreuz - Mörsdorf

meer info zie: http://www.geierlay.de/
Waypoint

Bank

Waypoint

Einde Geierlay Besucherzentrum

Waypoint

Fetts molen

Waypoint

Hangbrug

Fuãÿweg
Waypoint

Mörsdorfer Bergkreuz

250 m hoogte
Waypoint

Oberdorf Forst

Oberdorf
Waypoint

Start Parkeerplaats P1

Parkplatz

7 Kommentare

 • Foto von hkoster

  hkoster 11.09.2017

  Mooie route Bert en een hele ervaring om over de brug te gaan. Ik heb de route gedownload om ze te vergelijken met de route die wij hebben gelopen.

  Groeten
  Hans

 • Foto von Beaster & Tiger

  Beaster & Tiger 30.06.2019

  Ich bin diesem Trail gefolgt  verifiziert  Mehr anzeigen

  Door afwijkingen en problemen met onze eigen Garmin 750t hebben we bijna de gehele route gelopen, maar omdat we deze anticlockwise liepen ging er heel wat mis (Garmin vergeten bij te stellen).
  Achter de brug werden we de velden ingestuurd waar duidelijk geen pad (meer ?) was maar wel flink hogen vergetatie wat niet meer was onderhouden (opgelet dus).
  Zeer mooien omgeving met als kers op de taart de oversteek op de brug.
  We hadden het geluk dat er een oudere dame (met een flinke stoet volk achter haar) vanuit de andere zijde net 1/4e deel probeerde over te steken zodat we zelf flink wat tijd konden genieten van het uitzicht.
  De track is echt de moeite waard met een beetje avonturieren op z'n plek.

 • Foto von hkoster

  hkoster 30.06.2019

  Avonturieren hoort er natuurlijk altijd bij, maar ik heb altijd graag dat mensen mijn routes zo kunnen lopen. Daar doe ik mij uiterste best voor. Heel vervelend dat jullie hiermee problemen hebben gehad. Heb je jullie track ook op Wililoc gezet zodat ik deze kan vergelijken met die van mij en eventueel kan achterhalen wat er mis is gegaan?

  Groeten
  Hans Koster

 • Foto von hkoster

  hkoster 30.06.2019

  Als ik het goed begrijp zijn jullie aan de overkant van de Hangbrug gestart richting Morsdorf. Mijn route begint in Morsbach maar als jullie 100m na het Gemeentehuis in Morsdorf de weg naar links hadden gepakt waren jullie weer op de route uit gekomen. Om een of andere reden zijn jullie daar rechtdoor gelopen en hebben niet mijn spoor gevolgd. Als je wilt kan ik jou spoor en dat van mij doorzetten dan kun je zien waar het mis is gegaan. Maar ik blijf het vreemd vinden dat jou Garmin dat niet heeft aangegeven. Het kan zijn dat je Garmin zo is ingesteld dat als je over het eindpunt komt hij automatisch ophoud en omdat jullie de route tegen de klok in hebben gelopen zijn jullie over mijn eindpunt gelopen. In dergelijke gevallen kan men de route opnieuw opstarten en in de instellingen aangeven dat je de route in omgekeerde volgorde wilt lopen.

  Ik hoop dat jullie toch een fijne dag hebben gehad.
  Gr Hans

 • Foto von hkoster

  hkoster 30.06.2019

  Sorrie ik dacht dat het een route van mij was hanskosterwandelroutes.wordpress.com ik heb deze route wel gelopen maar niet op wikiloc gezet.
  Gr. Hans

 • Foto von Beaster & Tiger

  Beaster & Tiger 30.06.2019

  Geen verontschuldigingen nodig en er is niets mis met de route daargelaten het gedeelte paden achter de brug nu weiland zijn geworden waar we doorheen gegaan zijn :)
  Zoals ik in de eerste regel ook aangaf waren het problemen mijnerzijds.
  Het tegen de klok in was een keuze van ons zelf om "The best for last" te krijgen en dat het 4/5e deel van de route verloren is kwam omdat m'n Garmin er gewoon weg geen zin meer in had (?bug? waarschijnlijk omdat ik vergeten was de route om te draaien). Ik heb nog via de pc getracht de rest te vinden maar ter vergeefs.
  Dus een mooie track en vandaar ook zeker 5 sterren.
  Ps..
  "Ja" een prachtige dag gehad met als afsluiter de "Burg Eltz" in Wierschem bezocht om wederom terug naar de camping in Luxemburg te rijden.

 • Foto von hkoster

  hkoster 01.07.2019

  Ich bin diesem Trail gefolgt  Mehr anzeigen

  http://hanskosterwandelroutes.wordpress.com/
  Blij dat jullie toch een fijne dag hebben gehad, voor meer routes zie bovengenoemde link. Ook voor eventuele vragen met betrekking tot de Garmin en/of het wandelen middels GPS
  Groeten Hans koster

Du kannst oder diesen Trail