Zeit  4 Stunden 44 Minuten

Koordinaten 1496

Hochgeladen 1. März 2015

Aufgezeichnet März 2015

-
-
735 m
378 m
0
3,7
7,3
14,63 km

angezeigt 1174 Mal, heruntergeladen 24 Mal

bei Carme, Catalunya (España)

Orpí;

La ruta d'avui 👣 ens condueix de Carme a la Llacuna tot passant per Orpí ( Plans de Feixes )La primera etapa de la ruta és ascendent fins arribar a la Serra de Feixes, després un lleuger pla i breu descens ens conduiran cap a la Llacuna.📷

Es parteix de Carme, d'on es deixa al cotxe en direcció al Carrer Sant Magí ( part de l'obaga) per a cercar el camí que condueix cap al "Forat dels Graus ", loc el qual es pot realitzar una breu parada i divisar els termes de Carme i Orpí ( Can Bou ) També es pot contemplar el " Forat de les Graus " ( 359,3 metres ).

Es seguirà ascendint per "l'Obaga de la Costa" fins a trobar " La Clota " i els " Plans dels Rovirals " punt d’on es podrà divisar la Cantera d'Orpí la qual es passarà pel seu costat fins a trobar el sender ascendent ( " Clot del Matxo " ) que dóna accés a la "Font Bertrana". Arribat a aquest punt; ja en terme d'Orpí, es pot realitzar una breu parada i aprofitar per omplir cantimplores a la font que hi ha existent.

Una vegada deixada la Font Bertrana s'agafa la pista forestal que condueix cap a Cal Ponç i cap a la Casa Alta de Feixes. Es seguirà present pista, la qual transcorre pels " Plans de Feixes " durant uns quants quilòmetres. Durant aquesta part del recorregut es passarà pel costat de cases deshabitades i en estat deficient de conservació ( Feixes, Cal Miqueló, Ca la Magina, Coma Tornera ) i d'atres en bon estat ( Can Fonts ).📷

Arribats a Can Fonts es s'agafarà el camí de la " Rasa del Clot del Mas " i transcorreguts uns centenars de metres es vira a la dreta en direcció al "Mas del Torrents" d'on es passa pel costat de la casa. Es passa la casa direcció a "La Plana dels Casals" i "La Font del Novell "; bonic paratge per fer-hi una aturada.

S'enfila el tram final de recorregut tot baixant per les vinyes de "El Pla". S'arriba al poble de " La Llacuna " os finalitzarà la ruta.

Es recomana portar calçat adequat per a la realització de la mateixa; especialment recomanable en el primer tram de la ruta.

La ruta ofereix diversos variables de recorregut i alternatives. Tot dependrà del temps i ganes.😉

Bona ruta Wikiloker's!!🚶👣😉
Carme
Can Bou
Can Bou
Avenc
Forat de les Graus
La Clota
Cantera Orpí
Intersecció Font Bertrana
Bosc Pins
Font Betrana
Camí Feixes
Cal Ponç
Casa Alta de Feixes
Casa Alta de Feixes
Castanyers Casa Gran
Cal Magina
Pou Aigua
Rofes
Font de "Fonts"
Roure
Can Fons
Camí llacuna
Trencall esquerra Mas d'en Torrents
Mas d'en Torrents
Alzina 4 ulls
La Llacuna
Els Casals
Els Casals
Font dels Casals
Font
Les Vilates
La Llacuna
La Llacun@
La Llacuna
La Llacuna

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail