-
-
2.437 m
1.081 m
0
4,7
9,4
18,74 km

angezeigt 4575 Mal, heruntergeladen 132 Mal

bei Marc, Midi-Pyrénées (France)

RECORDA si et posiciones sobre el nom de l'excursió es posarà de color blau, clica amb l'esquerra i enllaçaràs amb les fotos de l'excursió que estant al Picasa.

Sortida - arribada, Aparcament de la Central Elèctrica de Pradière . Per arribar, agafar carretera que surt de Tarascon i va a Vicdessos , Auzat. Després d'Auzat, trobarem una cruïlla de carreteres. Continuarem per la que puja a Artiès i continuarem fins el seu final on trobarem la central Elèctrica.

Seguirem el recorregut del GR 10 (senyals de pintura blanca i vermella. Camí ben fressat) que ens pujarà a l'Étang d' Izourt. Després de la presa i d'haver passat unes cabanes, trobarem una bifurcació. Seguirem el camí del GR10 que volta l'estany. El que puja en diagonal per la cara sud-est (senyals de Pintura groga) és pel que tornarem. Després de voltar l'estany el camí puja per la cara sud al costat del rec de l'estany Forcat.
En arribar a dalt trobarem un petit pla on trobarem l'Orri de la Caudière i una bifurcació de camins de GR. Seguirem pel que marxa a l'oest i ressegueix al rec de l'estany Forcat a un certa distancia per la cara oest i ens pujara primer al Petit Étang Fourcat i després al Étang Fourcat. Una mica abans d'arribar trobarem una cruïlla de camins, el que segueix pujant va al Coll de Tristaina. Nosaltres seguirem pel que marxa a l'est i ens portarà al Refuge de l'Etang Fourcat .
Voltarem l'Estany Forcat per la seva cara nord-est (senyals velles de pintura blanca i vermella de GR i de groga) que ens guiaran. Després de voltar l'estany, baixarem per una canal força dreta fins que el camí gira i marxa tot planejant a l'est, creuant una gran tartera de pedres grosses. En arribar al final trobem una canal molt ampla que puja a l'Étang de la Goueille.
Nosaltres a partir d'aquí seguirem sempre les senyals de pintura groga que ens baixaran a l'Étang d'Izourt. Pujarem primer en direcció al sud-est a trobar un petit llac i seguirem fins guanyar el coll per baixar tot seguit als Étangs de Petsiguer. Seguirem el camí que continua baixant tot seguint el rec de Petsiguer per la seva cara oest. Més avall el creua i va per la cara est.
Més endavant trobarem una cruïlla de camins (ens retrobem amb el GR que ve de l'Orri de la Caudière), el seguirem en direcció nord-est un tros, fins arribar a una petita roca on trobarem el camí que baixa molt dret en direcció a l'Étang d'Izourt. Un tros avall del camí marxa en diagonal a la presa de l'Étang d'Izourt.
Un cop a la presa desfarem el camí de l'anada fins a l'aparcament.

Cartografia I G N , mapa 2148 OT Vicdessos.

Mehr anzeigen external

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail