Herunterladen
elsolei

Entfernung

22,65 km

Höhengewinn

919 m

Schwierigkeitsgrad

Schwer

Höhenverlust

919 m

Max. Höhe

734 m

Trailrank

19

Min. Höhe

203 m

Trail Typ

Rundkurs
  • Foto von Ruta de Soldados de Salamina: el refugi dels emboscats
  • Foto von Ruta de Soldados de Salamina: el refugi dels emboscats

Koordinaten

429

Hochgeladen

8. November 2021

Live-Tracking

Zeige deiner Familie oder Freunden wo du bist, während du mithilfe der App einem Trail folgst oder ihn aufzeichnest.

Wikiloc Premium Holen Upgrade durchführen, um Werbung zu entfernen
Live-Tracking Live-Tracking
Klatsche als Erster
Teilen
-
-
734 m
203 m
22,65 km

angezeigt 53 Mal, heruntergeladen 0 Mal

bei Pujarnol, Catalunya (España)

Les rutes dels Soldats de Salamina consten de diversos itineraris que discorren pel territori de Cornellà del Terri, Palol de Revardit i Sant Miquel de Campmajor. Es tracta de zones boscoses fontereres i fortament afectades per la Guerra Civil, tal i com expliquen el llibre i la pel·lícula Soldados de Salamina. Al mateix temps, aquestes rutes permeten descobrir el patrimoni natural i cultural del Pla de l’Estany.

El fundador de la Falange Espanyola, Rafael Sánchez Mazas, va ser una de les dues persones que va poder fugir de l’afusellament que va tenir lloc el 30 de gener de 1939 a Santa Maria del Collell (Sant Ferriol). Durant la seva fugida va amagar-se, entre d’altres, a l’element que dóna sentit a aquesta ruta: la Roca dels Capellans o Cova de Golany. Tot seguit va caminar en direcció a Palol de Revardit, passant pel Prat de Sant Nicolau.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Las rutas de los Soldados de Salamina constan de varios itinerarios que discurren por el territorio de Cornellà del Terri, Palol de Revardit y Sant Miquel de Campmajor. Se trata de zonas boscosas fontaneras y fuertemente afectadas por la Guerra Civil, tal y como explican el libro y la película Soldados de Salamina. Al mismo tiempo, estas rutas permiten descubrir el patrimonio natural y cultural del Pla de l'Estany.

El fundador de la Falange Española, Rafael Sánchez Mazas, fue una de las dos personas que pudo huir del fusilamiento que tuvo lugar el 30 de enero de 1939 en Santa Maria del Collell (Sant Ferriol). Durante su huida se escondió, entre otros, en el elemento que da sentido a esta ruta: la Roca de los Capellans o Cova de Golany. Seguidamente caminó en dirección a Palol de Revardit, pasando por El Prat de Sant Nicolau.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

The routes of the Soldiers of Salamis consist of several itineraries that run through the territory of Cornellà del Terri, Palol de Revardit and Sant Miquel de Campmajor. These are forested areas bordering and heavily affected by the Civil War, as explained in the book and film Soldados de Salamina. At the same time, these routes allow you to discover the natural and cultural heritage of the Pla de l’Estany.

The founder of the Spanish Falange, Rafael Sánchez Mazas, was one of the two people who was able to escape the execution that took place on January 30, 1939 in Santa Maria del Collell (Sant Ferriol). During his escape, he hid, among other things, in the element that gives meaning to this route: the Roca dels Capellans or Cova de Golany. He then walked towards Palol de Revardit, passing by the Prat de Sant Nicolau.

Mehr anzeigen external

Wegpunkt

Església de Sant Nicolau

Wegpunkt

La Roca dels Capellans

Wegpunkt

Camí per anar a la Roca dels Capellans

Wegpunkt

Can Gifre

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail