Zeit  4 Stunden eine Minute

Koordinaten 2699

Hochgeladen 24. April 2012

Aufgezeichnet April 2012

-
-
161 m
122 m
0
4,1
8,3
16,5 km

angezeigt 1401 Mal, heruntergeladen 14 Mal

bei Torres de Segre, Catalunya (España)

Aquest track discorre per la part més nordest del pantà. Circula per diversos camins i senders que voregen el pantà. El recorregut comença al tossal Miller, des de la comporta vella en direcció al camí del forneret abans passant pel costat de la urbanització del tossal del forneret. Un cop al camí seguirem el seu curs fins a arribar al final del mateix en direcció sud, on hi trobarem un mirador d'allò més bonic. Un cop deleitats amb les vistes i els cants que ens ha ofert el mirador seguirem per un sender que voreja el pantà direcció est. Atenció:En un petit tram hem tingut que retrossedir i passar per la part de sobre del sender degut a la forta vegetació que ha envaït la senda,concretament un esbarzer.
Seguirem vorejant el pantà fins a arribar al camí de la vall de Granjolí, el qual agafarem en direció sud fins a empalmar amb el camí del salouet, el qual seguirem fins a entrar en una senda del pla del Venturo que transita paral·lela al pantà.Alguns trams estan una mica esborrats, però sempre la podrem seguir per dalt en cas de dubte. Seguirem vorejant el embassament per la zona del pantà anomenada "Lo secà",éssent de les zones més inacsessibles del pantà,les quals requereixen passar pel maset del Sanxo. Un cop vorejades totes aquestes badies aquàtiques i creuat el pont ja arribarem a la carretera d'Utxesa, la qual transitarem poca estona per tornar a agafar el camí del pantà en direcció nord el qual ja ens portarà fins a la comporta de l'inici.
Atenció:Al acabar no és pot creuar el canal per sobre de la comporta per tornar al punt de partida(ja que el canal separa les dos bandes), el track incorpora el recorregut a seguir per tal de retornar al vehicle, sempre que és faci amb un sol vehicle, és clar! DESNIVELL ACUMULAT NO ÉS CORRECTE, DIU RONDAR ELS 50 O 60 METRES, RUTA BASTANT PLANA.
Es poden observar espècies tan cridaneres com: bernats pescaires (Ardea cinerea) i imperials (Ardea purpurea), cabussons (Podiceps cristatus), esplugabous (Bubulcus ibis), collverds (Anas platyrhynchos) o cames llargues (Himantopus himantopus).

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail