Zeit  3 Stunden 31 Minuten

Koordinaten 4238

Hochgeladen 9. Mai 2019

Aufgezeichnet Mai 2019

-
-
318 m
90 m
0
1,6
3,2
6,33 km

angezeigt 91 Mal, heruntergeladen 5 Mal

bei Xeresa, Valencia (España)

Ruta entre fàcil i moderada, apta per a tota la família encara que al tornar de "La Mina" i dirigir-se a "la Senda Blanca" hi ha un parell de salts que poden dificultar la baixada als més menuts. Exceptuant açò, la quasi totalitat del camí es fa per sendes ben senyalitzades. Cal aclarir que la pista d'accés a "La caseta de D. Carlos" s'ha tornat un poc més dificultosa a conseqüència de les pluges que han provocat l'erosió del sòl.
Només lamentar que els diferents consistoris de la zona no es coordinen per a millorar els senyals no important-los incloure indicacions de les localitats col·lindants i d'utilitat per als senderistes...
Cal destacar la clara implicació de l'Ajuntament de Xeraco en el manteniment de les sendes del seu terme municipal, exemple que altres consistoris haurien de seguir.
I, no cal dir-ho, agrair la inestimable col·laboració de Juan "el forner" de Xeraco, sense el qual aquesta ruta no s'haguera pogut dur a cap.
Waypoint

La mina

Waypoint

Pedra

Curiosament, els colors emprats per a indicar la ruta no són els homologats, però cal destacar que són homogenis al llarg de tota la ruta...
Waypoint

Senda Blanca

Waypoint

Xera1

Waypoint

Xera2

Waypoint

Xera3

L'antiga pista, per causa de les pluges, ha canviat un poc d'aspecte. Segueix molt practicable, però amb molta menys sorra que al principi. Què en diria el "So Lladró"?
Waypoint

Xera4

Waypoint

Xera5

Waypoint

Xera6

Waypoint

Xera7

Waypoint

Xera8

Xeraco
Waypoint

Xera9

200 m altura

Kommentare

    Du kannst oder diesen Trail